Επιλογή Σελίδας
Company Over...

Μήνυμα Προέδ...

Μήνυμα Προέδρου

Νερό: Δεδομένο ή Ζητούμενο;

Το νερό, μαζί με τον αέρα και τον ήλιο, αποτελεί βασικό παράγοντα της ζωής . . .

Κύρια Δραστηριότητα

Η ΤΕΜΑΚ είναι Ελληνική Εταιρεία με αντικείμενο την μελέτη, τον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων επεξεργασίας νερού και τον εξοπλισμό δικτύων ρευστών.

Από το 1980, η ΤΕΜΑΚ έχει καταξιωθεί στην ελληνική αγορά, υλοποιώντας την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της που είναι να διαθέτει με επιτυχία:

 • Λύσεις με συστήματα υψηλής ποιότητας, στην επεξεργασία νερού, πανελλαδικά και διεθνώς, κατακτώντας μία υπολογίσιμη θέση στη Διεθνή αγορά.
 • Λύσεις με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας στα δίκτυα ρευστών κατακτώντας μια από τις πρώτες θέσεις στην Ελληνική αγορά.

Έτσι συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας μας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής με φιλικό τρόπο για το περιβάλλον.

Η επιτυχημένη προσπάθειά της, τη φέρνει καθημερινά όλο και πιο κοντά στο ΟΡΑΜΑ και στους ΣΤΟΧΟΥΣ της:

 • Να είναι για τους πελάτες της ο ιδανικός συνεργάτης, που τους παρέχει τις βέλτιστες λύσεις.
 • Οι εργαζόμενοι στην ΤΕΜΑΚ να προοδεύουν και να εκδηλώνουν την ικανοποίησή τους από τις δυνατότητες που τους προσφέρονται, για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική καταξίωση.
 • Το κοινωνικό σύνολο να αναγνωρίζει το κύρος της και την προσωπική αξία των στελεχών της, μέσα από τις σχέσεις που δημιουργούν και διατηρούν με τους ανθρώπους των οποίων η ζωή και οι ανάγκες επηρεάζονται από τις δραστηριότητες της ΤΕΜΑΚ.
Κύρια Δραστη...
Ολοκληρωμένε...

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Στην ΤΕΜΑΚ μελετάμε, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε συστήματα και λύσεις επεξεργασίας νερού από δίκτυα ύδρευσης, νερά επιφανειακά, θαλασσινά, υφάλμυρα, γεωτρήσεων και ανακύκλωσης.

Αναλαμβάνουμε την προστασία των δικτύων ατμοπαραγωγής και ψύξης από καθαλατώσεις, διαβρώσεις, μικροβιολογική ρύπανση, κ.λπ. με τη χρήση κατάλληλων και υψηλών προδιαγραφών χημικών πρόσθετων και εφοδιάζουμε την αγορά με όλα τα απαραίτητα υλικά στον τομέα του εξοπλισμού δικτύων ατμού-νερού-ρευστών.

Όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν την ίδια εξυπηρέτηση που διακρίνεται από σεβασμό και υπευθυνότητα. Με επίκεντρο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και την επίτευξη των δικών του στόχων, προσφέρουμε τη λύση που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του.

 

Η Ομάδα μας

Η φιλοσοφία και τα αποτελέσματά μας στηρίζονται στους μηχανικούς, τους τεχνικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους μας, οι οποίοι:

 • Εκπαιδεύονται και επιμορφώνονται διαρκώς σε κάθε νέα τεχνολογία.
 • Λειτουργούν σε επαγγελματικές συνθήκες ελεύθερης ανάπτυξης των δυνατοτήτων τους και διαρκούς επαγγελματικής ανέλιξής τους.

Στην ΤΕΜΑΚ είμαστε περήφανοι διότι δε διαθέτουμε απλώς συνεπείς και επιμορφωμένους επαγγελματίες, αλλά ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ που διευρύνουν συνεχώς τις ικανότητές τους παράγοντας αυθεντική ελληνική τεχνογνωσία.

 

Η Ομάδα μας
Προϊόντα

Προϊόντα

Στην ΤΕΜΑΚ διαθέτουμε πλήρη γκάμα προϊόντων και πακέτα υπηρεσιών, που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες των πελατών στην Επεξεργασία Νερού και στον Εξοπλισμό Δικτύων ατμού-νερού-ρευστών και Χημικών Προσθέτων. Στην Επεξεργασία Νερού υλοποιούμε έργα χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως φίλτρανση, αποσκλήρυνση, απαλκαλίωση, απιονισμό, αντίστροφη ώσμωση, απολύμανση (χλωρίωση – Ozon – UV), δοσομέτρηση και έλεγχο, χημικά πρόσθετα επεξεργασίας νερού. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με είδη για τον Εξοπλισμό Δικτύων Ρευστών, όπως βιομηχανικές βαλβίδες, αυτοματισμούς, εξαρτήματα δικτύων ατμού και εναλλάκτες θερμότητας. Η χρήση των χημικών προσθέτων είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία των πύργων ψύξης, των λεβητοστασίων και των μονάδων αντίστροφης ώσμωσης συμβάλλοντας στην υψηλή απόδοση, ασφάλεια και οικονομία. Μετά από πάνω από σαράντα χρόνια λειτουργίας και επικεντρωμένης τεχνογνωσίας στον κλάδο επεξεργασίας νερού αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη που ανταποκρίνεται με επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις.
Χώρες

Χώρες

Η κατάκτηση ηγετικής θέσης στην Ελλάδα στον Κλάδο Επεξεργασίας Νερού και το πλούσιο χαρτοφυλάκιό μας με αξιόλογα έργα ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσουμε το 2005 την εξαγωγική μας δραστηριότητα.

Πολύ γρήγορα η φήμη μας εξαπλώθηκε παγκοσμίως, αφενός λόγω της υψηλής τεχνογνωσίας και εμπειρίας μας, αφετέρου λόγω του επαγγελματισμού και της συνέπειάς μας στην παράδοση όλων των έργων που αναλαμβάνουμε με επιτυχία στον συμφωνημένο χρόνο, τηρώντας όλες τις προαπαιτούμενες προδιαγραφές.

Με ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την υψηλή ικανότητα ανταπόκρισης σε διαφορετικές γεωμορφολογικές ή άλλες ιδιαιτερότητες που ισχύουν στις χώρες του εξωτερικού όπου δραστηριοποιούμαστε, έχουμε πλέον εγκαταστήσει έργα επεξεργασίας νερού σε πάνω από 26 χώρες με δυναμικότητα παραγωγής περισσότερων από 750.000 κυβικών νερό ανά ημέρα.

Έντονη εξαγωγική δραστηριότητα έχει αναπτυχθεί στην Ευρώπη (σε Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Ρουμανία, Ρωσία) στην Αφρική (σε Νιγηρία, Τζιμπουτί) και σε χώρες της Μέσης Ανατολής (σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία), ενώ επεκτείνονται οι συνεργασίες μας σε χώρες της Βόρειας Αφρικής (σε Αίγυπτο, Αλγερία, Μαρόκο, Τυνησία) και στον Περσικό Κόλπο (σε Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν), στις Μαλδίβες και στον Μαυρίκιο.

 

Επενδύσεις

Επενδύοντας στον άνθρωπο και στην τεχνολογία Ο στόχος για απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας της ΤΕΜΑΚ. Για το σκοπό αυτό συγκεντρώνει την προσοχή της στη διαρκή βελτίωση της υποδομής, του εξοπλισμού και του ανθρώπινου δυναμικού της . . .
Επενδύσεις
Πιστοποιητικά

Πιστοποιητικά

Εφαρμόζουμε διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα διαχείρισης, τα οποία αφορούν στην ποιότητα, το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια.
 • Διαχείριση ποιότητας (ISO 9001:2015)
 • Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001:2015)
 • Σύστημα διαχείρισης για την υγεία και ασφάλεια (ISO 45001:2018)
 • Μελέτη, Σχεδιασμός, Παραγωγή, Εγκατάσταση, Διακίνηση και Τεχνική Υποστήριξη Συστημάτων Επεξεργασίας Ύδατος για Αιμοκάθαρση (ISO13485_GR)
 • Συστήματα Διαχείρισης της Ενέργειας – Απαιτήσεις και Οδηγίες Χρήσης (ISO 50001:2018)

Βραβεία

Στην ΤΕΜΑΚ αναζητούμε, υιοθετούμε και τηρούμε πιστά μοντέλα επιχειρηματικής αριστείας που εφαρμόζονται σε όλες τις δραστηριότητες μας τα οποία μας οδηγούν σε άριστες επιδόσεις, πρωτοπόρες λύσεις και υψηλή ποιότητα . . .
Βραβεία
Αναπτυξιακή ...

Αναπτυξιακή Στρατηγική

Μπροστά στις καλύτερες προοπτικές. Ακολουθώντας μια πορεία τεσσάρων δεκαετιών συνεχούς ανάπτυξης, η ΤΕΜΑΚ δικαιούται να αντιμετωπίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Η ιστορία της, η υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευσή της, η φιλοσοφία της, οι άνθρωποί της, τα προϊόντα, ο εξοπλισμός, η οργάνωση, όλα «υπογράφουν» τις καλύτερες προοπτικές στη νέα χιλιετία. Η ΤΕΜΑΚ έχοντας όλες τις προϋποθέσεις εδραιώνει και διευρύνει την κυρίαρχη θέση της στην ελληνική αγορά, αλλά και οδηγεί σταθερά τις εξελίξεις στον τομέα της εντός και εκτός Ελλάδας. Η παραγωγή και η διάθεση των προϊόντων της σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και η πιστοποίηση της εταιρείας κατά ISO 9001/2008 και ISO 14001/2004, εγγυώνται τα επόμενα βήματά της, όμως η μεγαλύτερη πιστοποίηση των προοπτικών της είναι η εμπιστοσύνη των πελατών της. Βασιζόμενη σ’αυτή τη πορεία, η ΤΕΜΑΚ «ανοίγεται» στο μέλλον φιλοδοξώντας ένα σημαντικό ρόλο στα Βαλκάνια, στη Μεσόγειο και στον ευρύτερο διεθνή χώρο. Εξελίσσοντας διαρκώς προϊόντα και υπηρεσίες, βελτιώνοντας τις κατασκευαστικές δυνατότητές της, σε σύνδεση και συνεργασία με Πανεπιστήμια και επιστημονικά ερευνητικά κέντρα μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην εξασφάλιση ενός υγιεινού περιβάλλοντος, συμμετέχοντας στην ανάπτυξη της χώρας.

Ιστορία

Η ελληνική Εταιρία ΤΕΜΑΚ, από το 1980, κατέχει εξέχουσα θέση στον κλάδο της Επεξεργασίας Νερού, προσφέροντας σε κάθε πελάτη που την εμπιστεύεται εξατομικευμένες και ποιοτικές λύσεις υψηλής απόδοσης . . .
Ιστορία
Ευκαιρίες Κα...

Ευκαιρίες Καριέρας – Θέσεις Εργασίας

«Είμαστε πάντα έτοιμοι για παθιασμένους και

αυτοπαρακινούμενους ανθρώπους να ενταχθούν στην ομάδα μας»

Αν είστε ένας από αυτούς, στείλτε το βιογραφικό σας.