Επιλογή Σελίδας

Κλάδοι Δραστηριοποίησης

Βιομηχανία -...

Βιομηχανία

Οι απαιτήσεις ποιότητας νερού σε ένα πλήθος εφαρμογών, εξασφαλίζοντας την αδιάκοπη λειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας και την άριστη κατάσταση του εξοπλισμού και των υποδομών, ικανοποιούνται απόλυτα με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων συστημάτων επεξεργασίας νερού και της επιλογής του κατάλληλου κατά περίπτωση εξοπλισμού δικτύων – ρευστών.

 

Ναυτιλία

Η πολυετής εμπειρία, η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας και η παροχή υψηλής ποιότητας εξοπλισμού, εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης και τη βελτιστοποίηση λειτουργίας του εξοπλισμού, μέσω του άριστου σχεδιασμού των εφαρμοζόμενων συστημάτων και της επιλογής εξαιρετικής ποιότητας υλικών κατασκευής, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κλάδου.

 

Ναυτιλία - Κ...
Δήμοι - ΔΕΚΟ...

Δήμοι – ΔΕΚΟ – Στρατός

Με κύριο μέλημα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της ορθολογικής διαχείρισης του διαθέσιμου και απορριπτόμενου νερού, γίνεται ειδική μελέτη για την εφαρμογή των πλέον ενδεδειγμένων λύσεων, με στόχο τη διασφάλιση καθαρού πόσιμου νερού και, παράλληλα, κατάλληλου για την προστασία των υδραυλικών εγκαταστάσεων, των οικιακών συσκευών, κ.ά.

 

Αγροτικός Τομέας – Ιχθυοκαλλιέργειες

Τα ολοκληρωμένα συστήματα επεξεργασίας νερού βελτιώνουν την απόδοση στον πρωτογενή τομέα, με αποτέλεσμα τη διακριτή υψηλή ποιότητα των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων, αλλά και τη βελτιστοποίηση λειτουργίας και υψηλής απόδοσης των υποδομών των θερμοκηπίων, των ιχθυοκαλλιεργειών και των ιχθυογεννητικών σταθμών.

 

Αγροτικός Το...
Μονάδες Τεχν...

Μονάδες Τεχνητού Νεφρού – Νοσοκομεία

Η συνεχής και αξιόπιστη ποιότητα νερού αποτελεί το κλειδί για μια επιτυχημένη και ασφαλή θεραπεία αιμοκάθαρσης, τροφοδοτώντας με άριστη ποιότητα απιονισμένου νερού τον εργαστηριακό εξοπλισμό και παράγοντας νερό κατάλληλο για τις γενικές χρήσεις, την τροφοδοσία των λεβήτων και των πύργων ψύξης.

 

Ξενοδοχεία & Μαζική Εστίαση

Διασφάλιση άριστης ποιότητας νερού για όλες τις χρήσεις με το ελάχιστο κόστος λειτουργίας και συντήρησης. Διατήρηση σε άριστη κατάσταση του υδραυλικού δικτύου και του επαγγελματικού εξοπλισμού. Επίτευξη υψηλού επιπέδου ικανοποίησης πελατών χάρη στο καθαρό πόσιμο νερό, τα καλοδιατηρημένα λευκά είδη, τις μαλακές πετσέτες, τα αστραφτερά ποτήρια και σερβίτσια, κ.ά.

 

Ξενοδοχεία &...
Σταθμοί Ηλεκ...

Σταθμοί Ηλεκτρικής Ενέργειας

Παραγωγή υπερκάθαρου νερού αυστηρών προδιαγραφών υψηλής ποιότητας, κατάλληλο για την παραγωγή ατμού σε εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω συστημάτων επεξεργασίας νερού, με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα.

 

Οικίες & Κτιριακά Συγκροτήματα

Η χρήση της επεξεργασίας νερού στις κατοικίες και στα κτιριακά συγκροτήματα διασφαλίζουν καθημερινά στους χρήστες ποιοτικά άριστο πόσιμο νερό, διατηρώντας το υδραυλικό δίκτυο και τον οικιακό εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση, μηδενίζοντας το κόστος από τη χρήση εμφιαλωμένου νερού.

 

Οικίες & Κτι...