Επιλογή Σελίδας
TEMAK | Proj...

Τομείς

Marine Indus...Κρουαζιερόπλοια

Τα κρουαζιερόπλοια παρουσιάζουν μεγάλες ανάγκες σε πόσιμο νερό διότι φιλοξενούν έναν μεγάλο αριθμό τουριστών που διαμένουν σε αυτό και μόνιμους εργαζομένους.

Λόγω της διαμονής των ανθρώπων, απαιτούνται μεγάλες ποσότητες νερού για κατανάλωση, για μαγείρεμα, για γενικές χρήσεις, για πλήρωση των πισινών καθώς και για το μηχανοστάσιο. Συνεπώς, τα συστήματα αντίστροφης ώσμωσης εξασφαλίζουν επάρκεια νερού για όλες τις χρήσεις και αυτονομία του πλοίου. Επίσης, τοπικά φίλτρα φυσιγγίων, απαλλάσσουν το νερό από τυχόν σωματίδια που επαναδιαλύονται από την διαδρομή του νερού στις σωληνώσεις.

Επιπλέον, τα συστήματα απολύμανσης χωρίς χημικά μέσα (συσκευές υπεριώδους ακτινοβολίας) εξασφαλίζουν νερό κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, ενώ τα συστήματα μέτρησης χλωρίου ελέγχουν την ποιότητα του νερού των πισινών. Τέλος, όπως σε κάθε άλλο είδος πλοίου, η ασφάλεια σε δίκτυα ατμού και γενικά σε δίκτυα υψηλής πίεσης και υψηλής θερμοκρασίας επιτυγχάνεται μέσω των προσφερόμενων ειδών της ΤΕΜΑΚ, όπως βαλβίδες, κινητήρες πνευματικοί και ηλεκτρικοί, εβαπορέτες, εναλλάκτες, ασφαλιστικές και ρυθμιστικές βαλβίδες, μειωτές πίεσης, θερμοστατικές βαλβίδες, ατμοπαγίδες και φίλτρα Υ, όργανα ελέγχου και αυτοματισμοί.

Φυλλάδιο