Επιλογή Σελίδας
ΤΕΜΑΚ - Έργα...

Τομείς

building_bui...Οι κατάλληλες Λύσεις Επεξεργασίας Νερού σημαίνουν Απόδοση & Οικονομία

Οι νέες τεχνολογίες και οι καινοτομίες της ΤΕΜΑΚ οδηγούν στη βέλτιστη διαχείριση και επεξεργασία του νερού, ώστε να μην επιτρέπουν την επικάθιση αλάτων στα υδραυλικά δίκτυα.
Οι λύσεις μας συμβάλλουν στη μείωση των βλαβών και του λειτουργικού κόστους μίας εγκατάστασης, στην καταπολέμηση των βακτηρίων, ιών και μυκήτων που ενδέχεται να υπάρχουν στο νερό, κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο ειδικά σε χώρους που συγκεντρώνεται μεγάλος όγκος πληθυσμού που καταναλώνει νερό.
«Η σωστή σχεδίαση και επιλογή συστημάτων επεξεργασίας νερού και υδραυλικού εξοπλισμού διασφαλίζει υψηλή απόδοση με Ασφαλή και Βέλτιστη λειτουργία για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.”

Λύσεις και Εφαρμογές για τον τομέα Οικίες & Κτηριακά Συγκροτήματα

 Οικίες & Κτηριακά Συγκροτήματα

Αποσκλήρυνση Αντίστροφη Ώσμωση Φίλτρα(Σακκούλας-Φυσιγγίων) Φίλτρα(Άμμου-Ενεργού Άνθρακα) Δοσομέτρηση-Όργανα UV-OZON Χημικά Λεβήτων Χημικά Πύργων Ψύξης
Οικίες * * * * * *
Αεροδρόμια * * * * * *
Κολυμβητήρια * * * *
Κτηριακά Συγκροτήματα * * * * * * *
Σχολεία – Πανεπιστήμια – ΤΕΙ – Ερευνητικά Κέντρα * * * * * * *

BUILDINGS_SE...Οφέλη από τη συνεργασία με την ΤΕΜΑΚ

 • Ποιότητα σε:

  • Πόσιµο νερό • Σχεδιασµό λύσης • Κατασκευή και απόδοση του συστήµατος • Αντοχή στο χρόνο • Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία • Διαθεσιµότητα ανταλλακτικών • Αµεσότητα στο service

 • Μείωση κόστους λειτουργίας και συντήρησης των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, λόγω της ορθολογικής διαχείρισης του διαθέσιμου και απορριπτόμενου νερού

 • Ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας και οικονομία στη θέρμανση και ψύξη του νερού, μακροζωία των συσκευών και των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν νερό

 • Προστασία από βλάβες και φθορές σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, σωληνώσεις, ηλεκτρικές συσκευές, είδη υγιεινής, σερπαντίνες ατμογεννητριών, ατμολέβητες, καλοριφέρ, κλιματιστικές μονάδες, boiler ζεστού νερού, κ.λπ.

 • Μελέτη και σχεδιασμός λύσης σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του εκάστοτε κτιρίου

 • Ολοκληρωμένα πακέτα ετήσιας προληπτικής συντήρησης των συστήματων για τη διασφάλιση των καταναλωτών και των κτιριακών εγκαταστάσεων

 • Εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη και εξυπηρέτηση

 • Στοκ εξοπλισμού, αναλωσίμων και ανταλλακτικών

Επικοινωνία

Οι κατάλληλες Λύσεις Επεξεργασίας Νερού σημαίνουν Απόδοση & Οικονομία


Αφαλάτωση Νερού με τη μέθοδο της αντίστροφης ώσμωσης

Η ΤΕΜΑΚ διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας νερού με τη μέθοδο της αντίστροφης ώσμωσης για αφαλάτωση υφάλμυρου ή και θαλασσινού νερού, ως αποτέλεσµα της µακροχρόνιας εµπειρίας της, των επιτυχηµένων κατασκευών της, του πλήθους των ευχαριστηµένων πελατών της, του εξειδικευµένου και άριστα εκπαιδευµένου προσωπικού της.
Τα συστήµατα ΤΕΜΑΚ παράγουν νερό ποιοτικό, καθαρό, υγιεινό, πόσιµο και γενικά κατάλληλο για κάθε χρήση. Κάθε περίπτωση µελετάται και σχεδιάζεται ξεχωριστά, µε βάση πάντα την ποιότητα και ποσότητα του διαθέσιµου νερού για οποιαδήποτε επιθυµητή ποιότητα και ηµερήσια παραγωγή.
Αφαιρούνται από το νερό άλατα, µικροοργανισµοί, οργανικές ουσίες, οσµές, χλώριο, σωµατίδια, αµµωνία και άλλα επιβλαβή στοιχεία. Τα συστήµατα επεξεργασίας νερού ΤΕΜΑΚ είναι πλήρη, φορητά, αξιόπιστα και εύκολα στην εγκατάσταση, άριστα τεχνολογικά, εξοπλισµένα και ελεγµένα.

αφαλατωση

Αντίστροφη Ώσμωση Υφάλμυρου Νερού 30 m3 /day

Αντίστροφη Ώσμωση Υφάλμυρου Νερού 700 m3 /day

ντίστροφη Ώσμωση Θαλασσινού Νερού 350 m3 /day


Φίλτρανση

Με τη µέθοδο της φίλτρανσης επιτυγχάνεται η αφαίρεση αιωρούµενων στερεών και λοιπών ρύπων. Τα αυτόµατα συστήµατα φίλτρανσης και ταχυδιύλισης της ΤΕΜΑΚ προσφέρουν άµεσα λύση σε θέµατα θολότητας του νερού και αφαίρεσης σιδήρου, µαγγανίου, οργανικών ουσιών. Διατίθενται τύποι για όλες τις ωριαίες παροχές νερού.

placeholder

Φίλτρα Σακκούλας

Φίλτρα Φυσιγγίων

Rapid Sand F...

Φίλτρα Θολότητας


Συστήματα αυτόματης Χλωρίωσης – Απολύμανση

Η ΤΕΜΑΚ διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις απολύμανσης του νερού με συστήματα αυτόματης χλωρίωσης και συσκευές υπεριώδους ακτινοβολίας UV.
Τα αυτόματα συστήματα χλωρίωσης της TEMAK εξασφαλίζουν πλήρως την απολύμανση των δικτυών ύδρευσης, των δεξαμενών πόσιμου νερού, των κολυμβητικών δεξαμενών, μέσω της ελεγχόμενης δοσομέτρησης χλωρίου αλλά και του συνεχούς ελέγχου της ποιότητας του νερού πριν οδηγηθεί στην κατανάλωση.
Οι συσκευές υπεριώδους ακτινοβολίας χρησιμοποιούνται για την απολύμανση του νερού μέσω της απενεργοποίησης/ καταστροφής των παθογόνων οργανισμών που περιέχει, ώστε να εμποδίζεται η ανάπτυξή τους στη διαδρομή που διανύει το νερό και μέχρι τον τελικό αποδέκτη.

Όργανα Ελέγχου & Δοσομέτρησης

Σύστημα Υπεριώδους Απολύμανσης


Αποσκλήρυνση

Τα συστήματα αποσκλήρυνσης της ΤΕΜΑΚ αφαιρούν την ολική σκληρότητα του νερού (άλατα ασβεστίου και μαγνησίου) εξασφαλίζοντας «μαλακό» νερό, προστατεύοντας τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τα δίκτυα ύδρευσης, ατμού και ψυκτικών κυκλωμάτων από τις αποθέσεις αλάτων σκληρότητας.
Διατίθεται πλήρη γκάμα αυτόματων αποσκληρυντών για κάθε ζητούμενη παροχή.

Αποσκληρυντής


Υδραυλικός εξοπλισμός

Η ΤΕΜΑΚ ειδικεύεται στην επιλογή και εφαρµογή διαφόρων εξαρτηµάτων ενός δικτύου, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει συνεργασίες µε τους σπουδαιότερους διεθνείς οίκους για την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά.

 • Βάνες πεταλούδας
 • Σφαιρικές βαλβίδες
 • Βαλβίδες αντεπιστροφής
 • Ηλεκτρικοί κινητήρες
 • Πνευµατικοί κινητήρες

Βάνες με Πνευματικό & Χειροκίνητο Κινητήρα


Χημικά

Η ΤΕΜΑΚ, διαθέτοντας γνώση και εμπειρία, προμηθεύει τα κατάλληλα χημικά προϊόντα, απαραίτητα για την Χημική επεξεργασία λεβητοστασίου, ψυκτικών κυκλωμάτων.