Επιλογή Σελίδας
Επενδύσεις

Επενδύσεις

Επενδύοντας στον άνθρωπο και στην τεχνολογία

Ο στόχος για απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας της ΤΕΜΑΚ. Για το σκοπό αυτό συγκεντρώνει την προσοχή της στη διαρκή βελτίωση της υποδομής, του εξοπλισμού και του ανθρώπινου δυναμικού της.

Εγκαταστάσεις – εξοπλισμός

Σήμερα η εταιρεία στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 5.000 m2 σε Αθήνα και 2.600 m2 σε Θεσσαλονίκη που περιλαμβάνουν τα κεντρικά γραφεία, τα τμήματα Τεχνικό, Πωλήσεων, Κατασκευών, Service, Ελέγχου καθώς και αίθουσα εκπαίδευσης και Σεμιναρίων.

Ταυτόχρονα, διαθέτει πλήρη επάρκεια αποθηκευτικών χώρων και parking.

Ο εκθεσιακός χώρος είναι η βιτρίνα των επιτευγμάτων και των δυνατοτήτων της ΤΕΜΑΚ, όπου οι πελάτες της μπορούν να ξεναγηθούν από έμπειρο προσωπικό.

Στο συνολικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται:

  • Πλήρης μηχανογράφηση Λογιστηρίου – Αποθήκης και Τμήματος Πωλήσεων.
  • Σύγχρονα συστήματα πληροφορικής.
  • Χημείο και εργαστήρια για την αξιολόγηση και τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων.
  • Μηχανουργικός εξοπλισμός του συνεργείου κατασκευής εξοπλισμού.
  • Κινητά συνεργεία πλήρως εξοπλισμένα για την εκτέλεση κάθε εργασίας στο χώρο των πελατών μας.

Δίνοντας μεγάλη σημασία στην άμεση εκτέλεση των παραγγελιών και την εξυπηρέτηση των πελατών της η ΤΕΜΑΚ έχει δημιουργήσει στόλο αυτοκινήτων – κινητών συνεργείων service, για γρήγορη και επιτόπου αντιμετώπιση κάθε προβλήματος και ανάγκης.

Ανθρώπινο Δυναμικό

«Ο άνθρωπος είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιό μας». Με αυτή την αντίληψη η ΤΕΜΑΚ φροντίζει να βελτιώνει διαρκώς τις συνθήκες και το «κλίμα» εργασίας, να εξασφαλίζει τη συνεχή κατάρτιση, εκπαίδευση και ενημέρωσή τους στις νέες εξελίξεις. Σήμερα, στην ΤΕΜΑΚ εργάζονται πάνω από 70 στελέχη, μηχανικοί 40%, τεχνικοί 40% και διοικητικοί υπάλληλοι 20%. Από το δυναμικό αυτό 60% είναι απόφοιτοι Μέσης και Ανώτερης Εκπαίδευσης, όλοι με μακροχρόνια θητεία και πείρα στον τομέα τους.

Ακόμη η ΤΕΜΑΚ συνεργάζεται με ειδικούς τεχνικούς, νομικούς και οικονομικούς συμβούλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.