Επιλογή Σελίδας

Αποστολή Aνθρωπιστικής Bοήθειας στο Λίβανο

Σεπ 24, 2021

Στην ΤΕΜΑΚ Α.Ε., η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί κομμάτι της προσφοράς μας στο κοινωνικό σύνολο. Μετά από σαράντα χρόνια λειτουργίας και επικεντρωμένης τεχνογνωσίας στον κλάδο επεξεργασίας νερού αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη που ανταποκρίνεται με επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις.
Σε συνέχεια της έκρηξης που έπληξε το λιμάνι της Βηρυτού στις 4 Αυγούστου 2020 και τις καταστροφικές συνέπειές της σε ανθρώπινες απώλειες, καθώς και σε ανυπολόγιστες υλικές και περιβαλλοντικές ζημιές, η Ελλάδα, ανταποκρινόμενη στο αίτημα των αρχών του Λιβάνου για παροχή βοήθειας, αποφάσισε να σταθεί αλληλέγγυα στον λιβανικό λαό και να συνεχίσει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη χώρα.
Η Ελληνική κυβέρνηση προγραμμάτισε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον λαό του Λιβάνου για το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Η ΤΕΜΑΚ ανταποκρινόμενη στην κλήση για βοήθεια συνέβαλε αποστέλλοντας 15 συστήματα αντίστροφης ώσμωσης πόσιμου νερού , τα οποία παρέδωσε με την ευχή να καλύψει έστω και ένα ποσοστό τις ανάγκες του ταλαιπωρημένου λαού.