Επιλογή Σελίδας

Βραβεία

Στην ΤΕΜΑΚ αναζητούμε, υιοθετούμε και τηρούμε πιστά μοντέλα επιχειρηματικής αριστείας που εφαρμόζονται σε όλες τις δραστηριότητες μας τα οποία μας οδηγούν σε άριστες επιδόσεις, πρωτοπόρες λύσεις και υψηλή ποιότητα. Η επισφράγιση όλων των παραπάνω έρχεται με τη βράβευση σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς στους οποίους η ΤΕΜΑΚ έχει ήδη διακριθεί με :

  • GREEK DIAMONDS Βραβείο το 2021 για την 4η καλύτερη θέση των πλέον κερδοφόρων βιομηχανιών του κλάδου Μηχανές Συσκευές

 

 

  • SILVER Βραβείο το 2020 στην Ενότητα Resource Sustainability – Water Stewardship / Water Management and Conservation – «Έξυπνες» τεχνολογίες νερού & εξοπλισµός – To «Έργο Ζωής για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών» στα πλαίσια των βραβείων που διοργάνωσε το περιοδικό Plant της Boussias Communications.

 

 

SILVER AWARD
SILVER AWARD

  • SILVER Βραβείο το 2018 στην Ενότητα Β. Sustainable Activities, Β2. Sustainable Product or Service – ΤΕΜΑΚ WATER KIOSK – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, στα πλαίσια των βραβείων που διοργάνωσε το περιοδικό Plant της Boussias Communications.

 

SILVER AWARD

  • Diamond of the Greek Economy το 2018, για την επιλογή της ΤΕΜΑΚ ως μια από τις Υγιέστερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες της Ελλάδας στα πλαίσια των βραβείων που διοργάνωσε η News Times.

 

  • Gold Βραβείο στα Best City Awards το 2017 για λειτουργία μονάδας αφαλάτωσης με φωτοβολταϊκά, τα ποία διοργάνωσε το περιοδικό Plant της εταιρείας Boussias Communications

 

Golden Price

  • Δεύτερο Παγκόσμιο Βραβείο Νερού “Mohammed Bin Rashid Al Maktoum Global Water Award” 2017 για την εξεύρεση καινοτόμων λύσεων για το πρόβλημα της λειψυδρίας στον κόσμο. Το βραβείο που εποπτεύεται από το Ίδρυμα UAE Water Aid Foundation (Suqia)

 

Mohammed Bin...