Workshop ΤΕΜΑΚ στην Climatherm 2026: Το μέλλον της διαχείρισης νερού
Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στην Climatherm 2026, η ΤΕΜΑΚ διοργάνωσε workshop με θέμα τη διαχείριση νερού ως πυλώνα ενεργειακής και επενδυτικής βιωσιμότητας.
📍 Metropolitan Expo – Hall 2 – Stand A18 – B17
📅 28/2/2026
Με τη συμμετοχή των:
🎙 Γεώργιος Παπαδοκωτσόλης – Γεωλόγος, επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημίων Ελλάδας & Ιταλίας
🎙 Παναγιώτης Κτενίδης – Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Ερευνητής Ήπιων Μορφών Ενέργειας (ΠΑΔΑ)
🎙 Στάθης Μάτος – Μηχανολόγος Μηχανικός, Εμπορικός Διευθυντής ΤΕΜΑΚ
Στην Climatherm 2026 επιλέξαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από μια παρουσίαση τεχνολογιών.
Σε μια έκθεση που αναδεικνύει τις σύγχρονες εφαρμογές στην ενέργεια και τις τεχνικές εγκαταστάσεις, θεωρούμε ότι το νερό δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται αποσπασματικά. Ο υδροφόρος ορίζοντας, η αφαλάτωση με ΑΠΕ, η επαναχρησιμοποίηση, η βελτιστοποίηση λεβητοστασίων και η απόσβεση επενδύσεων R/O αποτελούν πλέον έναν ενιαίο κύκλο.
Μοιραστήκαμε όχι απλώς τεχνικές λύσεις και εξοπλισμό, αλλά μιλήσαμε για καινοτόμες προσεγγίσεις με κατεύθυνση, δεδομένα και εφαρμογές που λειτουργούν ήδη — καθώς και για το τι αναμένεται τα επόμενα χρόνια.
👉 Εάν σχεδιάζετε να επενδύσετε σε αφαλάτωση, επαναχρησιμοποίηση νερού ή ενεργειακά αποδοτικά συστήματα επεξεργασίας νερού, η ομάδα της ΤΕΜΑΚ είναι στη διάθεσή σας για τεχνική διερεύνηση και προτάσεις με πραγματικά δεδομένα απόδοσης.








