Επιλογή Σελίδας

Environmental Awards 2020 – Εργοστάσιο Αφαλάτωσης Νερού στο Δήμο Άργους – Μυκηνών

Μαρ 24, 2021

Το Εργοστάσιο Αφαλάτωσης Επεξεργασίας νερού των πηγών του Αναβάλλου, Δυναμικότητας 1.460.000 m3/έτος Πόσιμου Νερού, σχεδίασε, κατασκεύασε και εγκατέστησε η ΤΕΜΑΚ Α.Ε. στο Δήμο Άργους – Μυκηνών. Αυτό το «Έργο Ζωής» αποτελεί μία σημαντική επένδυση αφού βελτίωσε την επάρκεια και ποιότητα του νερού υδροδότησης του Δήμου.

Ο Δήμος και η ΔΕΥΑ εξασφάλισαν στους Δημότες και επισκέπτες την αυτονομία πόσιμου νερού σε περιόδους λειψυδρίας με το χαμηλό κόστος παραγωγής σε 0,12 €/m3 συγκρινόμενο με το υψηλό κόστος αγοράς του εμφιαλωμένου νερού, την μείωση ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών από τα εμφιαλωμένα νερά μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Το ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΙΜΟ νερό ρέει πλέον στη βρύση κάθε Δημότη και επισκέπτη, διευκολύνοντας την καθημερινότητα του, συμβάλλοντας στη γενικότερη ανάπτυξη της ποιότητας ζωής και του Δήμου.

Αποστολή της βραβευμένης εταιρείας ΤΕΜΑΚ Α.Ε. είναι η εξασφάλιση νερού υψηλής ποιότητας μέσα από την ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών επεξεργασίας νερού, με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, το φυσικό περιβάλλον και την ισορροπία του υδάτινου ισοζυγίου