ΤΕΜΑΚ | Ελλάδα  English / Αγγλικά

Προοπτικές

 

Μπροστά στις καλύτερες προοπτικές.

 

Ακολουθώντας μια πορεία τεσσάρων δεκαετιών συνεχούς ανάπτυξης, η ΤΕΜΑΚ δικαιούται να αντιμετωπίζει με αισιοδοξία το μέλλον.  Η ιστορία της, η υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευσή της, η φιλοσοφία της, οι άνθρωποί της, τα προϊόντα, ο εξοπλισμός, η οργάνωση, όλα «υπογράφουν» τις καλύτερες προοπτικές στη νέα χιλιετία.

 

Η ΤΕΜΑΚ έχοντας όλες τις προϋποθέσεις εδραιώνει και διευρύνει την κυρίαρχη θέση της στην ελληνική αγορά, αλλά και οδηγεί σταθερά τις εξελίξεις στον τομέα της εντός και εκτός Ελλάδας.

 

Η παραγωγή και η διάθεση των προϊόντων της σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και η πιστοποίηση της εταιρείας κατά ISO 9001/2008 και ISO 14001/2004, εγγυώνται τα επόμενα βήματά της, όμως η μεγαλύτερη πιστοποίηση των προοπτικών της είναι η εμπιστοσύνη των πελατών της.

 

Βασιζόμενη σ'αυτή τη πορεία, η ΤΕΜΑΚ «ανοίγεται» στο μέλλον φιλοδοξώντας ένα σημαντικό ρόλο στα Βαλκάνια, στη Μεσόγειο και στον ευρύτερο διεθνή χώρο. 

 

Εξελίσσοντας διαρκώς προϊόντα και υπηρεσίες, βελτιώνοντας τις κατασκευαστικές δυνατότητές της, σε σύνδεση και συνεργασία με Πανεπιστήμια και επιστημονικά ερευνητικά κέντρα μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην εξασφάλιση ενός υγιεινού περιβάλλοντος, συμμετέχοντας στην ανάπτυξη της χώρας.

 

 

Copyright © 2020 - ΤΕΜΑΚ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ - ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Αναπτύχθηκε από την: