ΤΕΜΑΚ | Ελλάδα  English / Αγγλικά

Η Ιστορία Μας

 

Η ΤΕΜΑΚ ιδρύεται το 1972 στη Βόρεια Ελλάδα και γρήγορα κατακτά ηγετική θέση στην επεξεργασία νερού στο χώρο αυτό.  Από την αρχή της δεκαετίας του '80 επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στη Νότια Ελλάδα όπου και δημιουργεί τις πρώτες εγκαταστάσεις της στην Αθήνα.

 

Τα μέσα της δεκαετίας του '80 βρίσκουν την ΤΕΜΑΚ να πρωταγωνιστεί σε όλο τον Ελλαδικό χώρο στην επεξεργασία νερού προσφέροντας λύσεις και κέρδη στους πελάτες της.  Η φιλοσοφία της, ήταν και παραμένει «Η ποιοτική εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη», την οδηγεί να διευρύνει τις δραστηριότητές της στη διαχείριση ρευστών γενικότερα.  Αρχικά στον τομέα του εξοπλισμού δικτύων ατμού και στη συνέχεια και στον εξοπλισμό δικτύων κάθε άλλου ρευστού.

 

Στις αρχές της δεκαετίας του '90, η ΤΕΜΑΚ βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και ανανεώνει την υποδομή της με τη δημιουργία νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η τεχνολογική της εξέλιξη και η ανάπτυξη της δικής της τεχνογνωσίας παρακολουθεί στενά τις πιο σύγχρονες εξελίξεις διεθνώς.  Το 1995 συμπληρώνει την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων στην επεξεργασία νερού, με τα χημικά πρόσθετα επεξεργασίας νερού, ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών της με ολοκληρωμένες και επιτυχημένες λύσεις.

 

Στην αυγή του νέου αιώνα η ΤΕΜΑΚ πιστοποιείται κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001/2008, επικυρώνοντας την ήδη κατακτημένη αρχή της: «Ποιότητα και αξιοπιστία παντού».

 

Το 2005 ήταν η εναρκτήριος χρονιά για τις εξαγωγής φορητών μονάδων αφαλάτωσης επεξεργασίας νερού της ΤΕΜΑΚ σε χώρες της Μέσης Ανατολής όπως Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Συρία, Σαουδική Αραβία, Ομάν, της Ανατολικής Ευρώπης όπως Ρουμανία και Βουλγαρία, της Αφρικής όπως Τζιμπουτί και Νιγηρία καθώς και στην Κύπρο.

 

Το 2007 η ΤΕΜΑΚ αποκτά διεθνή πιστοποίηση για τα συστήματα επεξεργασίας νερού αιμοκάθαρσης CE MEDICAL.  Το 2011 βελτιώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιδόσεις σε όλες τις δραστηριότητές της τηρεί τις διαδικασίες του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης και πιστοποιείται με το ISO 14001/2004.

 

Η ΤΕΜΑΚ έχει επί χρόνια σταθερούς μόνιμους και αναπτυξιακούς δεσμούς συνεργασίας με όλους τους πελάτες της: Βιομηχανίες - Ξενοδοχεία - Δήμους - Δημόσιους Οργανισμούς - Ιδιώτες - Νοσοκομεία - Θερμοκήπια - Ναυτιλία - Τεχνικές και Μελετητικές εταιρείες - Σταθμούς Παραγωγής Ρεύματος, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

 

Ολοκληρωμένη η ΤΕΜΑΚ σήμερα, διαθέτει όλα τα μέσα και αναπτύσσει επιτυχώς το δίκτυο των πελατών της, παρέχοντας κάθε φορά την ιδανική λύση στον πελάτη.

 

 

Copyright © 2020 - ΤΕΜΑΚ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ - ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Αναπτύχθηκε από την: