ΤΕΜΑΚ | Ελλάδα  English / Αγγλικά

Τα Νέα Μας

 

Η ΤΕΜΑΚ συμμετέχει στην Έκθεση XENIA, το Κορυφαίο Event του Τουριστικού Κλάδου 23-25/11/2019 ...

περισσότερα...

Εξαιρετική η παρουσία της ΤΕΜΑΚ στην έκθεση WETEX 2019...

περισσότερα...

Η ΤΕΜΑΚ Χρυσός Χορηγός στο Άλμα Ζωής Πάτρας 2019...

περισσότερα...

H ΤΕΜΑΚ παρούσα και στην Αιγυπτιακή Αγορά...

περισσότερα...

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Αφαλάτωση» των Best City Awards 2018, για το Μοναδικό Έργο Αφαλάτωσης Θαλασσινού Νερού στην...

περισσότερα...

Προηγούμενα Νέα >>

Συμμετέχουμε στην Έκθεση IFAT 14-18 Μαϊου 2018

Δημιουργήθηκε στις: 27-03-2018

 

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η TEMAK Α.Ε. συμμετέχει στην κορυφαία έκθεση παγκοσμίως Διαχείρισης Υδάτων, Αποχέτευσης, Αποβλήτων και Πρώτων Υλών ως εκθέτης και σας προσκαλούμε στο περίπτερο μας B2.235.

 

Η TEMAK είναι η ελληνική εταιρεία με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή ολοκληρωμένων Συστημάτων Επεξεργασίας Νερού βασισμένων σε προηγμένες τεχνολογίες, που χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα και ελάχιστη ανάγκη συντήρησης. Συνεχώς προωθούμε και εφαρμόζουμε καινοτόμες και τεχνολογίες που μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας κάθε συστήματος.

 

Από το 1972, η TEMAK παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.  Τα συστήματα ΤΕΜΑΚ δίνουν λύσεις στην επεξεργασία υφάλμυρου και θαλασσινού νερού σε όλους τομείς : Δήμους – ΔΕΥΑ, ιδιώτες, βιομηχανίες και ναυτιλία. Η ΤΕΜΑΚ είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/2008, ISO 14001/2004 και OHSAS 18001/2007.

 

Η ΤΕΜΑΚ σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά συστήματα επεξεργασίας νερού σε λέβητες και πύργους ψύξης, σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, χαλυβουργίες, βιομηχανίες χάρτου, φαρμακοβιομηχανίες, βιομηχανίες χημικών, παραγωγή υπερκάθαρου νερού σε εργαστήρια, πλοία και μονάδες τεχνητού αιμοκάθαρσης σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία αλλά και κλινικές.

 

Η ΤΕΜΑΚ παράγει συστήματα τυποποιημένα αλλά προσαρμοσμένα σε συγκεκριμένες ανάγκες. Όλα τα συστήματα μας μπορούν να κατασκευάζονται ως φορητές μονάδες ή σε εμπορευματοκιβώτια.

 

Φωτογραφικό υλικό από το περίπτερό μας

 

Copyright © 2020 - ΤΕΜΑΚ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ - ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Αναπτύχθηκε από την: