ΤΕΜΑΚ | Ελλάδα  English / Αγγλικά

Τα Νέα Μας

 

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Αφαλάτωση» των Best City Awards 2018, για το Μοναδικό Έργο Αφαλάτωσης Θαλασσινού Νερού στην...

περισσότερα...

24-26/11 συμμετέχουμε στην XENIA - Σας περιμένουμε...

περισσότερα...

Συνεχίζουμε την «Εξωστρέφεια»συμμετέχοντας στην Έκθεση Wetex 2018...

περισσότερα...

Εξαιρετική η παρουσία της ΤΕΜΑΚ στο Διεθνές Συνέδριο Νερού στην Αθήνα...

περισσότερα...

Main Sponsor του Διεθνούς Συνεδρίου Νερού...

περισσότερα...

Προηγούμενα Νέα >>

Εξαιρετική η παρουσία της ΤΕΜΑΚ στο Διεθνές Συνέδριο Νερού στην Αθήνα

Δημιουργήθηκε στις: 14-09-2018

 

 

Η ΤΕΜΑΚ ως Main Sponsor, ξεχώρισε με την παρουσία της στο Διεθνές Συνέδριο Νερού (Desalination for the Environment Clean Water and Energy)  που για πρώτη φορά διεξήχθη στην Αθήνα 3-6/9/2018 στο Divani Caravel Hotel.

 

Το συγκεκριμένο συνέδριο πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες, ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια, εταιρείες που εξειδικεύονται στον τομέα της αφαλάτωσης και παρουσιάζουν νέες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις.

 

Την έναρξη του Συνεδρίου την πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας κος Σαντορινιός Νεκτάριος ως καθ’ ύλην αρμόδιος για την εγκατάσταση αφαλατώσεων στα Ελληνικά Νησιά του Αιγαίου και των Κυκλάδων.

 

Η ΤΕΜΑΚ παρουσίασε την Βραβευμένη Διεθνώς Καινοτόμο Λύση και φιλική προς το Περιβάλλον : “Λειτουργία μονάδας αφαλάτωσης με φωτοβολταϊκά στη Νήσο Στρογγύλη”.  Η συγκεκριμένη Μονάδα λειτουργεί άριστα εδώ και τέσσερα χρόνια και έχει λύσει οριστικά το θέμα υδροδότησης στην Νήσο Στρογγύλη. 

 

   

 

 

Copyright © 2019 - ΤΕΜΑΚ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ - ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Αναπτύχθηκε από την: