ΤΕΜΑΚ | Ελλάδα  English / Αγγλικά

Τα Νέα Μας

 

24-26/11 συμμετέχουμε στην XENIA - Σας περιμένουμε...

περισσότερα...

Συνεχίζουμε την «Εξωστρέφεια»συμμετέχοντας στην Έκθεση Wetex 2018...

περισσότερα...

Εξαιρετική η παρουσία της ΤΕΜΑΚ στο Διεθνές Συνέδριο Νερού στην Αθήνα...

περισσότερα...

Main Sponsor του Διεθνούς Συνεδρίου Νερού...

περισσότερα...

SILVER βραβείο στην Ενότητα Β. Sustainable Activities, Β2. Sustainable Product or Service - ΤΕΜΑΚ WATER KIOSK - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!...

περισσότερα...

Προηγούμενα Νέα >>

Βράβευση της ΤΕΜΑΚ για την περιβαλλοντική της δράση!

Δημιουργήθηκε στις: 13-07-2018

 

 

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο κτήμα «Αριάδνη», περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι Δημόσιων Φορέων παρακολούθησαν την απονομή βραβείων στις καλύτερες πρακτικές της χώρας για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω αδιάβλητης διαδικασίας, από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή επιστημόνων και experts σε θέματα περιβάλλοντος, με διοργανώτρια την εταιρεία την Boussias Communications.


Στα Environmental Awards 2018, η ΤΕΜΑΚ συμμετείχε και κατέκτησε το βραβείο SILVER στην Ενότητα Β. Sustainable Activities, Β2. Sustainable Product or Service  -  ΤΕΜΑΚ WATER KIOSK - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!


Με τη βράβευση αυτή αναδείχθηκε μια νέα τεχνολογία και καινοτόμος λύση για την παραγωγή ποσίμου νερού σε περιοχές που το υπάρχον νερό είναι μη πόσιμο. Το ΤΕΜΑΚ Water Kiosk διασφαλίζει την επάρκεια καθαρού ποσίμου νερού όλο το έτος με πολύ χαμηλό κόστος, συγκρινόμενο με το υψηλό κόστος παραγωγής και αγοράς του εμφιαλωμένου νερού. Επίσης, η τεχνολογία αυτή φέρει ανάπτυξη στις περιοχές εγκατάστασης και είναι ιδανική για πόλεις, μικρά χωριά- οικισμούς, σχολεία, μαρίνες προσάραξης σκαφών κτλ.  


Το Βραβείο παρέλαβαν στελέχη της ΤΕΜΑΚ Α.Ε. ο κος Κολογγιός Ζώης - Γενικός Διευθυντής και ο κος Μάτος Στάθης- Διευθυντής Πωλήσεων.


Η Βράβευση  αυτή  ήλθε  ως συνέχεια των προηγούμενων βραβεύσεων της ΤΕΜΑΚ, του Gold Βραβείου στα Best City Awards 2017 για λειτουργία μονάδας αφαλάτωσης με φωτοβολταϊκά και του Παγκόσμιου Δεύτερου Βραβείου Νερού “Mohammed Bin Rashid Al Maktoum Global Water Award” για την εξεύρεση καινοτόμων λύσεων για το πρόβλημα της λειψυδρίας στον κόσμο.


Εμείς στην ΤΕΜΑΚ, μέσα από την πολυετή και αδιάλειπτη ευαισθητοποίηση μας για το περιβάλλον καθώς και την ευθύνη που έχουμε αναλάβει να διαφυλάσσουμε το αποτέλεσμα στο ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ, θα συνεχίσουμε με Αφοσίωση, Αγάπη και Συνέπεια, να πρεσβεύουμε την αξία του νερού.

Copyright © 2018 - ΤΕΜΑΚ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ - ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Αναπτύχθηκε από την: